Despre Topis

Topis Imobiliare este  partenerul tau in gasirea spatiului de birou.

Avem o experienta de 7 ani in domeniul imobiliar si in fiecare an avem o crestere atat a clientilor cat si a proprietarilor multumiti. Oferim solutii de spatii de birouri incepand cu 10 mp pana la 1000 mp, atat in zonele aglomerate din centru – Unirii/ Universitate cat  si in zone mai aerisite – Baneasa/Otopeni.

Pentru ca avem experienta mai mult de 4 ani doar in tranzactii de spatii de birouri, va putem oferi sfaturi esentiale despre costuri, zone, utilitati chiar si un istoric al spatiilor respective.

Bucurestiul este o zona ce atrage multi investitori si o zona cu un potential de dezvoltare. Va putem oferi solutii incepand de la 7 Euro / mp / luna pana la 20/25 euro/ mp /luna, in functie de dotari, suprafete, termeni contractuali sau servicii all inclusive. Serviciile all inclusive de inchiriere sunt preferate in general de catre sucursale din tarile membre UE ce prefera sa achite un pret lunar pentru toate serviciile ce tin de birou: mobilier, utilitati, mentenanta, totul intr-o singura factura.

Putem spune ca suntem o echipa de profesionisti, avem un portofoliu de spatii de birouri actualizat zilnic, oferte reale in piata imobiliara din Bucuresti si o deschidere pentru solutii personalizate pentru fiecare client al nostru.

Abia asteptam sa va cunoastem!