Despre Topis

Topis Imobiliare este  compania ce te poate ajuta sa gasesti spatiul de birou potrivit pentru firma ta. Din anul 2011 Topis  Imobiliare a inceput activitatea in domeniul imobiliar  in  Bucuresti.  In ultimii 2-3 ani si pana in prezent  ne axam in gasirea de solutii pentru fime mici si mijlocii ce cauta spatii de birouri incepand cu 10 mp pana la 300 mp, atat in cladiri de birouri cat in vila sau in cladiri mixte.

Pana in prezent echipa Topis Imobiliare si-a extins portofoliul de proprietari multumiti dar si client (firme) care s-au dezvoltat in spatiile mici si ne contacteaza din nou dupa 2 ani pentru gasirea unor sedii de birouri mai mari, mai prietenoase si mai luminoase.

Piata de spatii de birouri in Bucuresti este  foarte variata. In fiecare an apar cladiri noi, spatii de birouri verzi, spatii de birouri in vile deosebite sau in zone demult uitate dar cu potential urias de dezvoltare. Doar anul acesta in 2017 stocul de spatii de birouri de inchiriat in Bucuresti va creste pana la 265.000 mp.

In Bucuresti exista mereu cerere din partea clientilor noi atat cu capital romanesc majoritar dar si companii din afara care isi doresc sa-si deschida sucursale, sedii secundare in Bucuresti. Noi oferim un portofoliu personalizat de oferte pentru fiecare client, pentru fiecare solicitare de sediu  de fima, le analizam impreuna si le recomandam cu drag spatiile de birouri cu potentialul cel mai ridicat pentru fiecare domeniu aparte.

Ne place ceea ce facem, pentru ca avem rezultate bune. Ne plac povestile oamenilor din spatele fiecarei companii si credem ca prin gasirea unui spatiu de birou potrivit in Bucuresti ajutam la dezvoltarea acelor companii si ne mandrim cu aceasta.

Pe viitor cu ajutorul clientilor dorim sa ne extindem si in alte orase, sa creem un portofoliu si mai mare de spatii de birouri in zone tinte ale tarii: Cluj, Iasi, Brasov, etc. Investim permanent in tehnologii care ne ajuta zilnic sa ne facem munca in cel mai eficient mod dar  si in echipa noastra, in oamenii nostrii  care sa ofere clientilor cele mai bune servicii imobiliare din piata de spatii de birouri din Bucuresti.